Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων Συμβολαιογράφων Ν. Θεσσαλονίκης και Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας, αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίηση στάση εργασίας την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011 και τις ώρες 9.00πμ-12μμ, ενάντια στην επιβολή των χαρατσιών και της φοροληστείας των εργαζομένων.
Δεν πληρώνουμε τις έκτακτες εισφορές και το τέλος ακινήτων.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Έκτακτη Γενική Συνέλευση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Τσουνάμι νέων σκληρών αντιλαϊκών και αντεργατικών μέτρων στο όνομα της διάσωσης της χώρας, περιμένει τους εργαζόμενους είτε στον ιδιωτικό, είτε στο δημόσιο τομέα. 

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ προς τις συνδικαλιστικές οργανώσεις


Η ομοβροντία νέων μέτρων που εκτόξευσε την περασμένη εβδομάδα η κυβέρνηση προδιαγράφει βαρυχειμωνιά για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα. Και σε εργαζόμενους, συνταξιούχους και αυτοαπασχολούμενους φτάνουν τα πρώτα «μπιλιέτα» του κεφαλικού φόρου, η κυβέρνηση εξαγγέλλει απολύσεις στο δημόσιο τομέα, στις πρώην ΔΕΚΟ, στους ΟΤΑ, μειώσεις μισθών, νέο χτύπημα των κλαδικών συμβάσεων, νέα λεηλασία των αποθεματικών των Ταμείων με την ανταλλαγή των ομολόγων, παράδοση στο κεφάλαιο των «φιλέτων» της δημόσιας περιουσίας, παραπέρα εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση της Υγείας, σχολεία που ανοίγουν χωρίς βιβλία. Την ίδια στιγμή σε εξέλιξη βρίσκεται η επίθεση στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα (ΒΑΕ), στις επικουρικές συντάξεις, στις όποιες προνοιακές παροχές έχουν απομείνει, στα επιδόματα, ενώ οι στρατιές των ανέργων διογκώνονται καθημερινά με την επίσημη στατιστική να καταγράφει 800.000 ανέργους τον περασμένο Ιούνη.