Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Ψήφισμα της Γ.Σ. συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών


ΨΗΦΙΣΜΑ
ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Η Γ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Συμβολαιογράφων Ν. Θεσσαλονίκης και Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας, εκφράζει την συμπαράσταση της στο δίκαιο αγώνα των αγροτών που αντιπαλεύουν τις πολιτικές τους ξεκληρίζουν.
Τα αιτήματα των αγροτών για τη θέσπιση κατώτερων εγγυημένων τιμών και τη μείωση του κόστους παραγωγής αφορούν άμεσα την κατανάλωση και το ύψος των τιμών που πληρώνουν οι εργαζόμενοι και οι λαός μας. Η φοροεπιδρομή, η επίθεση στο εισόδημα, στην Ασφάλιση, τα μεγάλα προβλήματα στην Υγεία, στην Πρόνοια είναι αυτά που ενώνουν αντικειμενικά τους μισθωτούς με τους μικρομεσαίους αγρότες.
Καταγγέλουμε την πρωτοφανή κυβερνητική επιχείρηση τρομοκράτησης και καταστολής εναντίον της αγροτιάς που αγωνίζεται και τις διώξεις αγροτών, στελεχών αγροτικών συλλόγων, με την κατηγόρια της υποκίνησης αγροτών για να συμμετέχουν στα μπλόκα του αγώνα.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δείχνει για μια ακόμη φορά το πραγματικό της πρόσωπο και φανερώνει το ρόλο που έχει αναλάβει για να περνάει «αναίμακτα» η αντιλαϊκή πολιτική που εκπορεύεται από την Ε.Ε. και εξυπηρετεί τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.
Στο μήνυμα που στέλνει η κυβέρνηση ότι θα τσακίζεται με κάθε τρόπο, οποιαδήποτε φωνή αντίστασης στην αντιλαϊκή της πολιτική, απαντάμε με συσπείρωση στα σωματεία μας, με συνέχιση του αγώνα μας για τα σύγχρονα δικαιώματά μας.

Καταδικάζουμε την κρατική βία και τρομοκρατία.
Χαιρετίζουμε το δίκαιο αγώνα των αγροτών.
3/2/2019