Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Έκτακτη Γενική Συνέλευση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Τσουνάμι νέων σκληρών αντιλαϊκών και αντεργατικών μέτρων στο όνομα της διάσωσης της χώρας, περιμένει τους εργαζόμενους είτε στον ιδιωτικό, είτε στο δημόσιο τομέα. 
Χωρίς έλεος η απαίτηση για θυσίες.  Άγρια φορολογία με έκτακτες εισφορές, κεφαλικούς φόρους, αύξηση ασφαλιστικών εισφορών, τέλος ακινήτων, αύξηση ΦΠΑ στα είδη επισιτισμού, αύξηση έμμεσων φόρων, ακρίβεια. Την ίδια στιγμή ιδιωτικοποιούνται υγεία, παιδεία, πρόνοια, λεηλατούνται τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, μπαίνει στο στόχαστρο ο θεσμός των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με απαίτηση για πλήρη κατάργησή του, καθώς και μείωση των επικουρικών συντάξεων. Ο κατάλογος αυτής της επίθεσης δεν έχει τέλος.
Αυτό που μας μένει είναι να επιλέξουμε: ή δούλοι ή αφέντες της ίδιας μας της ζωής.
Η παρεμπόδιση των αντιλαϊκών μέτρων παίρνει επιτακτικό χαρακτήρα. Οργανώνουμε τη μαζική άρνηση πληρωμών των χαρατσιών που μας επιβάλουν για να αυξάνονται τα κέρδη των πολυεθνικών.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ, ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ
ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Χωρίς μιζέρια, φόβο και τη  λογική του ότι δεν γίνεται τίποτα και ο καθένας  να κλαίει τη μοίρα του.
Κανένας μόνος του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καλεί όλους τους εργαζόμενους και τους άνεργους του κλάδου, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 17.00πμ στη αίθουσα Μπεναρόγια του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Αγωνιστικά
Το Δ.Σ.