Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ολοι και ολες στην 48ωρη Απεργία
ΤΡΙΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 10.30 π.μ. στο Αγ. Βενιζέλου (Προσυγκέντρωση 10.00πμ στα Notos Galleries –Τσιμισκή)
ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 10.30 π.μ. (Προσυγκέντρωση 10.00πμ στα Notos Galleries –Τσιμισκή) και στις 7.00μμ στο Αγ. Βενιζέλου
Τίποτα δεν τελείωσε αν δεν πούμε εμείς την τελευταία λέξη!
Εμείς έχουμε τη δύναμη. Εμείς θα τους ανατρέψουμε!
Να μη χαθεί ούτε ένα λεπτό!
Η επιτυχία της απεργίας να τους τρομάξει! Να σηματοδοτήσει νέες καταστάσεις, αντεπίθεση, αγώνες με αποτελέσματα, νίκες. Να μη μείνει μόνο στο αίτημα της καταψήφισης, αλλά να σηματοδοτήσει την έναρξη νέας αγωνιστικής κλιμάκωσης και λαϊκής αντεπίθεσης, που θα συμπαρασύρει, θα ανατρέψει αντιλαϊκές πολιτικές, τρόικα, μνημόνια και δανειακές συμβάσεις.
Τώρα γενικΟς ξεσηκωμΟς. Όλοι στους δρΟμους, Ολοι στην απεργία.
ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ! ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ!
Δεν είναι ανίκητοι!
Μπορεί το κράτος των μονοπωλίων να φαίνεται ισχυρό, αλλά τη μάχη την κερδίζει ο πιο οργανωμένος, αυτός που ξέρει για ποιο λόγο αγωνίζεται και που πρέπει να σημαδέψει. Οι εργαζόμενοι, δεν πρέπει απλά να αρκεστούμε σε ένα βροντερό «όχι» στα νέα βάρβαρα μετρά, αλλά να οξύνουμε ακόμα περισσότερο τις δυσκολίες και τα προβλήματα που έχει το σύστημα, να δημιουργήσουμε συνθήκες αδυναμίας λειτουργίας στο πολιτικό σύστημα, να προκαλέσουμε τριγμούς, να το παραλύσουμε, να μη μπορεί να περνά αντιλαϊκά μέτρα.
Δεν υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Όσοι υποστηρίζουν τέτοιες απόψεις λένε χοντρά ψέματα, είναι επικίνδυνοι. Να μη ματώσει άλλο ο λαός έχοντας ως λύση έναν καλύτερο διαπραγματευτή και διαχειριστή του συστήματος.
Η αποδοχή της διαπραγμάτευσης σε αυτές τις συνθήκες σημαίνει αποδοχή νέων μνημονίων, νέα μέτρα, διασφάλιση της κερδοφορίας των μονοπωλίων και των δανειστών. Όσο παραμένουμε μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο αναγνωρίζουμε το χρέος, όσο αποδεχόμαστε αυτή την πολιτική δε θα μπορούμε να αποτρέπουμε μέτρα και την εξαθλίωση.
Τα μέτρα που παίρνουν δε μειώνουν το χρέος. Είναι μέτρα στήριξης του κεφαλαίου. Γι’ αυτό το λόγο μας θέλουν σκλάβους με 400€ και ακατάπαυτη εργασία, χωρίς ωράριο, χωρίς δικαιώματα, ανέργους- μισοάνεργους -μισοεργαζόμενους, σύγχρονους ζητιάνους να παρακαλάμε για εργασία σε διάφορα ψευτοπρογράμματα. Ο στόχος που έχουν είναι να πληρώσει την καπιταλιστική κρίση ο λαός, να βγουν πιο ισχυροί οι μονοπωλιακοί όμιλοι σε κάθε κλάδο.
Έχουμε τη δύναμη να αντιστρέψουμε τους σχεδιασμούς τους!
Τρόικα, κεφαλαίο, ΕΕ και κόμματα της πλουτοκρατίας δεν αλλάζουν.
Τιμή και ευθύνη για τον εργάτη, για τον υπάλληλο, το νέο, τη γυναίκα είναι ο μαχητικός αγώνας, η περηφάνια, η πίστη ότι θα νικήσουμε.
Εμείς παράγουμε τον πλούτο, είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία, εμείς έχουμε τη δύναμη. Η εργατική τάξη με τη συμμαχία της, με τους αυτοαπασχολουμένους, με τη φτωχή αγροτιά να σηκώσουμε ψηλά τη σημαία του αγώνα για τα δικά μας συμφέροντα. Να πάρουμε στα χέρια μας τα μέσα παραγωγής και την εξουσία.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ, ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ