Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Πανελλαδική Συνάντηση Υπαλλήλων Συμβολαιογράφων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι.
Όπως είναι ήδη γνωστό, κάθε χρόνο πραγματοποιείται η Πανελλαδική Συνάντηση των υπαλλήλων συμβολαιογράφων.
Ο Σύλλογός μας όλα τα προηγούμενα χρόνια πρωτοστατεί στην πρωτοβουλία αυτή. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο με πολυπληθή αντιπροσωπία, μεταφέροντας την εμπειρία από τη δράση του Συλλόγου μας, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό στη γενίκευση της πείρας που βγαίνει από τους μικρούς και μεγάλους αγώνες που αναπτύσσουμε. 
Η ανταλλαγή απόψεων, η γνώση των προβλημάτων του κλάδου από κάθε συμβολαιογραφείο της χώρας, οι τρόποι αντιμετώπισής τους, αλλά και η χάραξη κοινής, συντονισμένης γραμμής πλεύσης των σωματείων, μας βοηθούν για την αποτελεσματικότερη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας.
Ιδιαίτερα στις μέρες μας, όπου δεν έχει ακόμη υπογραφεί συλλογική σύμβαση εργασίας και δεχόμαστε συντονισμένη επίθεση με μειώσεις μισθών και ωραρίων, η συμμετοχή όλων μας κρίνεται αναγκαία.

Φέτος η Πανελλαδική Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα
Ιωάννινα στις  9-10 Απριλίου 2011.

Με αφορμή λοιπόν την Πανελλαδική Συνάντηση, το Δ.Σ. διοργανώνει διήμερη εκδρομή στα Γιάννενα, περιλαμβάνοντας πλούσιο πρόγραμμα εξορμήσεων στην υπέροχη Ήπειρο. 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τα μέλη του Δ.Σ. και στα γραφεία του Συλλόγου κάθε Τετάρτη και ώρες 16.30μμ-20.00μμ, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 5/4/2011

Αγωνιστικά
Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                 Η Γενική Γραμματέας
Ευαγγελία Μάγγου                           Καλλιρόη Παπάζογλου