Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Αριστοτέλους 32, (Ε.Κ.Θ.) 6ος όροφος - τηλ. & fax 2310-223568

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ
ΠΕΜΠΤΗ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 10:30π.μ.
ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: 10:00πμ μπροστά στο Συμβολαιογραφικό Σύλλογο (Αριστοτέλους 32)

ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΙΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!
ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ – ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ
ü      Να δυναμώσει παντού η αλληλεγγύη ανάμεσα στην εργατική τάξη.
ü      Κάτω τα χέρια από τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Όχι στις μειώσεις μισθών. Να καταργηθούν τώρα όλοι οι αντεργατικοί νόμοι για τις Συλλογικές Συμβάσεις και τις εργασιακές σχέσεις.
ü      Να γενικευτεί το κύμα ανυπακοής στα χαράτσια. Να μην πατήσει πόδι στις γειτονιές, συνεργείο της ΔΕΗ για να κόψει το ρεύμα. Να καταργηθούν τώρα τα χαράτσια.
ü      Να μην αφήσουμε να διαλύσουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία και να ισοπεδώσουν τις συντάξεις. Να μην πληρωθούν οι δανειστές, να πληρωθούν οι μισθοί κι οι συντάξεις.
ü      Κανένας εργαζόμενος, κανένας άνεργος χωρίς υγεία και περίθαλψη.
ü      Κανένας μόνος του στην επίθεση των εργοδοτών, στις απολύσεις, στην επέκταση της μερικής απασχόλησης.
ü      Να φορολογηθούν τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου με 45%. Αφορολόγητο όριο 40.000€ για κάθε εργατική – λαϊκή οικογένεια και επιπλέον 5.000€ για κάθε παιδί.
ü      Άμεση κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη διατροφής και λαϊκής κατανάλωσης.
Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Ή θα σκύψουμε το κεφάλι και θα δεχθούμε να δουλεύουμε μόνιμα για 500 και 300 ευρώ, μισοάνεργοι ή άνεργοι και χωρίς δικαιώματα για να σωθούν τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου και η Ευρωπαϊκή Ένωση ή θα μπούμε σε νέους αγώνες για ανατροπή της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής.
Η απεργία της 1ης Δεκέμβρη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ της πάλης απέναντι στον πόλεμο που μας έχει κηρύξει η πλουτοκρατία.
Να απορρίψουμε το νέο προϋπολογισμό που σφαγιάζει τα λαϊκά στρώματα, τα συνεχόμενα χαράτσια και τους νέους φόρους, την κατακόρυφη μείωση των μισθών και των κοινωνικών δαπανών, τη σφαγή στα δικαιώματα που συμπληρώνονται με νέες φοροαπαλλαγές και προνόμια για το κεφάλαιο.
Οργανωμένα με το σωματείο μας, συντονισμένα με τα ταξικά σωματεία άλλων κλάδων, να απαντήσουμε στην κλιμάκωση του πολέμου εργοδοσίας, κυβέρνησης, ΕΕ. Οργανωμένα για ένα ρωμαλέο, αποφασισμένο κίνημα ρήξης και ανατροπής.
Ούτε μια ώρα να μην τους χαριστούμε. Στόχος της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ είναι να περάσουν και νέα βάρβαρα μέτρα, να συρρικνωθούν παραπέρα οι μισθοί, οι συντάξεις, να ξεχαρβαλωθούν κι άλλο οι εργασιακές σχέσεις, να επιβληθούν νέοι φόροι στο λαό.
ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, με ακόμα μεγαλύτερη μαζικότητα να συνεχίσουμε την πάλη. Να σηκώσουμε πιο ψηλά τη σημαία του αγώνα.
Κανένας εργαζόμενος, κανένας άνεργος να μη λείψει.
ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ, μαζί με τις οικογένειές μας, στην Απεργία