Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

Ολοι και όλες στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 9 Φλεβάρη στις 6.00 το απόγευμα στο Άγαλμα Βενιζέλου


Εργαζόμενοι - εργαζόμενες, άνεργοι - άνεργες, νέοι - νέες,

Συντρίβουν τη ζωή μας!
Μην κάνεις πίσω. Μην τρομάζεις. Εσύ έχεις τη δύναμη!
Βιομήχανοι, τραπεζίτες, τρόικα, κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν θέλουν να τα αρπάξουν όλα.
Θέλουν να καταργήσουν ό,τι έχει απομείνει σε εργατικό δικαίωμα. Βάζουν στο επίκεντρο το τσάκισμα των μισθών και των Συλλογικών Συμβάσεων. Οι πολιτικοί τους υπηρέτες ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ. δυναμώνουν την ιδεολογική τρομοκρατία, προκαλούν, απειλούν και εκβιάζουν.
Να ματαιώσουμε τώρα το νέο έγκλημα. Να τους ανατρέψουμε. Ολοι στον αγώνα.

  • Οχι στο νέο μνημόνιο
  • Οχι στην κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων
  • Οχι άλλα βάρη πάνω στις πλάτες των εργαζομένων
  • Καμιά περικοπή σε μισθούς, συντάξεις και δώρα
  • Να πληρώσει η πλουτοκρατία
  • Εξω η τρόικα από τη χώρα μας! Ανατροπή αυτών που την έφεραν με δική τους επιλογή!
  • Εκλογές τώρα! Να τιμωρηθούν σκληρά τα κόμματα της συγκυβέρνησης, ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ.
H πίεση που ασκούν οι κινητοποιήσεις, οι απεργίες, η δύναμη της αντίστασης και των αγώνων, τους ανησυχούν. Τους βάζουν εμπόδια στη διαχείριση της κρίσης προς όφελος των μονοπωλίων, των επιχειρηματιών, των εφοπλιστών. Οι αγώνες που έχουμε κάνει δεν πάνε χαμένοι. Πιέζουν, δυσκολεύουν, καθυστερούν μέτρα. Οι κινητοποιήσεις του λαού ανέτρεψαν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Μπορούν να ανατρέψουν κάθε κυβέρνηση της πλουτοκρατίας.
ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, Η ΤΑΞΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη σε εγρήγορση και αγώνα. Καμιά αναμονή και καθυστέρηση στην απάντηση που πρέπει να δοθεί. `Η θα υποταχτούμε και θα τα σαρώσουν όλα, ή θα τους πάρουμε στο κυνήγι. Να μην αφήσουμε τη ζωή μας στις τύχες των βιομηχάνων και του πολιτικού προσωπικού τους.

Κανένας εργάτης, νέος, άνεργος δεν περισσεύει σε αυτή τη μάχη. Η απάντηση θα πρέπει να δοθεί σε κάθε εργοστάσιο, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά και χώρο εκπαίδευσης. Η επίθεση που επιχειρούν να εξαπολύσουν να τους γίνει μπούμερανγκ.
Να κυριαρχήσει η αφοβία μπροστά στις απειλές και τους εκβιασμούς τους. Οι χαλυβουργοί του Ασπροπύργου δείχνουν το δρόμο του αγώνα. Δρόμος δύσκολος και με θυσίες, που είναι όμως ελάχιστες μπροστά στο σφαγιασμό που μας ετοιμάζουν τρόικα - κυβέρνηση - βιομήχανοι. Το σύνθημα «εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά» να δονήσει κάθε τόπο δουλειάς. Είναι το όπλο του εργάτη, δίνει δύναμη στη σύγκρουση με τον πιο σκληρό αντίπαλο.
Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, δεκάδες σωματεία - Ομοσπονδίες - Εργατικά Κέντρα κάλεσαν τη ΓΣΕΕ για γενική απεργία στις 9 Φλεβάρη. Η ΓΣΕΕ μπροστά σε αυτήν την κινητοποίηση δυνάμεων κρύφτηκε, αρνήθηκε την απεργία και την ίδια στιγμή συζητά με τους ληστές της εργατικής τάξης. Στέκεται εμπόδιο, δίνει αβάντα σε κυβέρνηση και τρόικα, για να περάσουν ανώδυνα τα νέα συντριπτικά μέτρα πτώχευσης του λαού.
Το συλλαλητήριο να αποτελέσει σταθμό για την κλιμάκωση του αγώνα και προετοιμασία για πανελλαδική, γενική απεργία. Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Να μην αφεθεί καμιά πρωτοβουλία στις δυνάμεις που πάνε μαζί με τον ταξικό αντίπαλο. Καμιά εμπιστοσύνη.

Δείτε το συνημμένο: http://www.pamehellas.gr/docs/322012_15242.pdf